Landelijke eikenhouten keukens

Samen met de klant ontwerp ik mooie stoere keukens van rustiek eiken gecombineerd met ander natuurlijke materialen zoals diverse stenen bladen en Beton Ciré. De stijlen variëren van strak en stoer naar landelijk. Alle keukens worden in overleg op maat gemaakt. Ik gebruik gedroogd rustiek eiken met een mooie nerf.

Ook geef ik adviezen over de keuze van keukenbladen en beslag. Ik werk samen met vakmensen zoals een ijzersmeder die handgrepen op maat maakt en een stukadoor gespecialiseerd in Beton Ciré.

Door goed te luisteren naar de wensen van mijn klanten heb ik drie types keukens ontwikkeld: de Franeker, Makkinga en Boornbergum.

franeker gerrit met hout

Franeker keuken

De Franeker is een eikenhouten keuken met handgrepen en tussenstijlen. Dit type heeft een stoere, landelijke uitstraling.

Makkinga keuken

De Makkinga is een eikenhouten keuken zonder handgrepen en tussenstijlen. Dit type heeft een strak, landelijke uitstraling.

boornbergum gerrit met hout

Boornbergum keuken

De Boornbergum is een eikenhouten keuken met handgrepen zonder tussenstijlen. Dit type heeft een robuuste, landelijke uitstraling.

Een echt landelijke eiken robuuste keuken van Gerrit met Hout