Al meer dan 10 jaar maakt Gerrit met Hout interieurs en interieur-elementen zoals balies, kasten, keukens en tafels voor bedrijven, particulieren en overheidsinstellingen in heel Groningen. Ik leg de lat hoog voor mijzelf en streef altijd naar het beste resultaat. Uw wens is mijn uitdaging, ik maak alles tot een concreet concept. U moet zich thuis voelen in een omgeving van de juiste sfeer en interieur. Interieurbouw doe ik veelal met rustiek eikenhout in Groningen en ver daar buiten.

Gerrit met Hout is een kwalitatief hoogstaand bedrijf dat zich richt op het ontwerpen en vervaardigen van interieurs en meubels voor uw bedrijf, instelling, horecazaak, winkel of woning.

INTERIEURBOUW GRONINGEN

Interieurbouwer Gerrit met Hout maakt balies en kasten op maat. Ik ben daarnaast gespecialiseerd in interieurbetimmering, handgemaakte meubels, keukens op maat en jachtbetimmering. Vakmanschap en creativiteit staan centraal. Het maken van keukens, inbouwkasten, wandkasten, tv-meubels en tafels behoren tot het diverse takenpakket van mij als interieurbouwer in Groningen.

Ervaring interieurbouw Groningen

Op één van mijn vele reizen ontdekte ik mijn passie en talent voor houtbewerken en interieurbouw. Ik ging werken in de luxe scheepsbouw en ontwikkelde mijn timmermansoog in Groningen. In de scheepsbouw is immers geen hoek recht en moet je elke ruimte optimaal benutten. Inmiddels maak ik alweer jaren robuuste keukens en meubels. Door mijn achtergrond in interieurbouw kan ik mijn klanten een totaalpakket aanbieden. Niet alleen een keuken, maar ook bijpassende zonwering, vloeren en meubels. Wilt u onze meubels in het echt zien? Kom dan gerust langs in onze showroom.

Kosten interieurbouw

Door gebruik te maken van onze kennis en ervaring, kan ik maatwerk leveren ook met een scherp budget. Doordat ik efficiënt werk, ruime ervaring heb, kan ik werken met een laag budget. Ik verzorg interieurbouw in heel Groningen. Grote en kleine opdrachten, in principe is alles mogelijk met hout. Hoogwaardige interieurbouw zoals keukens, meubels en keukentafels. Vanuit onze ervaring met vele verschillende stijlen en materialen, weten we elk concept te vertalen naar een bij uw doel en budget passend resultaat.

Vraag om een vrijblijvende offerte.