Meubelmaker Heerenveen

”Werken met rustiek eikenhout is mijn passie. Eikenhout is een prachtige, eerlijke houtsoort. Je ziet elke nerf en knoest. ” Door goed te luisteren naar de wensen van mijn klanten uit Friesland heb ik drie types keukens ontwikkeld: de FranekerMakkinga en Boornbergum. Als meubelmaker verzorg ik daarnaast ook woninginrichting in Heerenveen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan luxe zitbanken, houten zonwerking of houten Linduravloer, maar ook buitenzonwering.

Ik streef erna om innovatief, flexibel, en duurzaam te werken. Vraag om een vrijblijvende offerte.

Veelzijdige meubelmaker Heerenveen

Veelzijdigheid is wat Gerrit met Hout uniek maakt in Heerenveen. Vanuit vakmanschap en met het oog voor het beste resultaat. Boekenkasten, vitrinekasten, tv meubels, keukens, of tafels. Alles is mogelijk! Ik ontwerp en lever maatwerk in heel Heerenveen. Gerrit met Hout heeft een hoofdlocatie in het hart van Friesland, namelijk het mooie Grou!

Inmiddels maak ik alweer jaren robuuste keukens en meubels. Door mijn achtergrond in woninginrichting kan ik mijn klanten een totaalpakket aanbieden. Niet alleen een keuken, maar ook bijpassende zonwering, vloeren en meubels. Wilt u onze meubels in het echt zien? Kom dan gerust langs in onze showroom.

Ervaring als meubelmaker

Ik heb inmiddels vele jaren ervaring als meubelmaker. De hoeveelheid ervaring is allesbepalend in dit vak. Ik werk namelijk met bewerkelijke houten producten. Dit vereist veel precisie. Het moet namelijk niet zo zijn dat de pootjes van de tafel los komen te zitten, of dat de keuken binnen korte tijd gebreken begint te tonen door het uitzetten of krimpen van het hout. Door mijn vele jaren ervaring hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Gerrit met Hout heeft oog voor detail.