Zaterdag 27 oktober is er een feestelijke Open Dag in de vernieuwde showroom van GerritMetHout in Grou. Met als speciale actie: 30 procent korting op de verkoopprijs van alle banken in de showroom.

Veel mensen kennen GerritMetHout van de robuuste eikenhouten keukens die hij maakt. Steeds meer inwoners van Akkrum, Jirnsum en Grou koken in een met zorg gemaakte keuken op maat van Gerrit Schotanus en zijn team. Daarnaast levert GerritMetHout meubels op maat zoals tv-meubels, kasten en badkamermeubels, allemaal gemaakt van rustiek eikenhout.

Wat niet veel mensen weten is dat Gerrit ook actief is in de woninginrichting. Door zijn jarenlange ervaring in de detailhandel heeft hij een groot netwerk van leveranciers opgebouwd van produkten die passen bij zijn stijl: eerlijk, robuust en met karakter. Zo levert hij zonwering, vloeren en meubels van topmerken.

“Ik vind het belangrijk om een totaalpakket aan te bieden”, zo vertelt Gerrit, “want een inrichting is pas af als alles bij elkaar past.”

Iedereen is zaterdag 27 oktober van harte welkom in de showroom van GerritMetHout aan de Garde Jagerswei 22 in Grou. Van 9.30 tot 13.00 uur staat de koffie en thee klaar.